WT-70 Zuhanyszűrő I WT-50 Zuhanyszűrő I W150 hálózati víztisztító I W300 hálózati víztisztító I W900 hálózati víztisztító

 

Hálózati, nagyteljesítményű víztisztítók, víztisztítás gazdaságosan és egyszerűen, finom vizet készítő víztisztító megrendelés, ügyfélszolgálat.

 

 

A nagyteljesítményű hálózati víztisztítók közepes - és nagyobb háztartások, családi házak, ikerházak, panziók, éttermek, szállodák, üzemek, gyárak, irodaházak, óvodák, bölcsődék, iskolák, kollégiumok stb. vízórán belüli vízvezetékszakasz teljeskörű víztisztítására lett fejlesztve! Méregdrága költséget generáló ballonos vizek helyett, Magyar vezetékes vizek gazdaságos járulékos költség mentes tisztításához.

 

 

A hálózati nagyteljesítményű víztisztítással ugyanahhoz a minőségű tisztított vízhez jutunk, melyet a kisebb teljesítményű asztali W25 víztisztító készülék és berendezéseinkből nyerünk. Ezért azoknak akiknek fontos, hogy a vízórán belüli teljes vízvezeték hálózaton keresztül tisztított vízet nyerjenek, azoknak nagyteljesítményű hálózati víztisztítóink valamelyike a legideálisabb választás.

 

A hálózati víztitítókkal nem pusztán az ivásra, ételek főzéséhez, tea, vagy akár a kávéhoz stb. nyerünk kitűnő minőségű vizet. Megóvhatjuk velük, nagyértékű háztartási gépeinket melyekben a vezetékes vízből származó piszkok mechanikus szűrés híján lerakódhatnak, szennyzehetik azokat. Pl. mosógépek, vízforralók, mosogatógépek stb.

 

Nyáron nem mindegy, hogy klórmentes ivóvíz minőségű vizet tudunk a medencénkbe engedni, így megmenekülünk a fertőtlenítéshez használt vegyszerektől, kiváltképpen a klórtablettáktól és társaiktól.

 

Nem kell külön a fürdővíz, zuhanyvíz tisztításának céljából zuhanyszűrőre pénzt áldozni, további költségeket generálni, így a fürdő - és zuhanyvíz klórmentesítése is megoldható egyszerűen!

 

A háztartási felhasználáson kívül, hasznosak és gazdaságosak víztisztítóink különféle Vállalkozásoknak, Intézményeknek, gyáraknak, szóda üzemeknek, szállodáknak, panzióknak, konyháknak stb., ahol igény keletkezik ezeken belül a teljes vízhálózat vagy egy adott vízvezetékszakasz alapos tisztítására! Így tetemes költségcsökkenés érthető el azokon a helyeken, ahol eddig a dolgozók részére vízautomatákat tartottak és havonta, sok tízezer akár százezer értékes máshol hasznosítható Forintot költöttek el ballonos vízekre, vagy raklapszám vásárolt ásványvízre!

 

Hálózati víztisztító termékcsaládunk ideális választás ár/teljesítmény arányában ezeknék a Cégeknél, Intézményeknél! Tehát nem utolsó szempont az anyagi megtakarítás, hiszen 2 éven keresztül a készülékeink típusától függően kiszámolható mennyi pénzt spórolhatsz meg a jövőben!

 

 

Víztisztítás kedvezőbb áron, hálózatba köthető nagyteljesítményű és ipari víztisztítóinkkal!

 

Wellnet nagyteljesítményű hálózatba köthető víztisztítók.

 

2 éven keresztül csak ennyibe kerül a víz tisztítása az egész lakásban, házban, társaházban, üzemben stb. ahol éppen nagyteljesítményű víztisztítóinkkal teljeskörűen tisztítod a vezetékes vized:

W-150 hálózati víztisztító 150 ezer liter víz tisztítására ~ 95 FILLÉR / liter víztisztítási költség

W-300 hálózati víztisztító 300 ezer liter víz tisztítására ~ 60 FILLÉR / liter víztisztítási költség

W-900 hálózati, ipari víztisztító 900 ezer liter víz tisztítására ~ 29 FILLÉR / liter víztisztítási költség

 

Ezért sokkal érdemesebb lehet számodra is egy ilyen gazdaságos megoldást választani.

 

 

 

Oszd meg bátran, ismerőseidet érdekelheti, rendkívül hálásak lesznek NEKED érte:

Add a Startlaphoz