W25 víztisztító készülékek csatlakoztatása I Víztisztítóinkról vélemények IIW-25 ÁNTSZ engedély, szakvélemények

WT-70 Zuhanyszűrő I WT-50 Zuhanyszűrő I W150 víztisztító I W300 víztisztító I W900 víztisztító

 

W25 magnetic mágneses víztisztító berendezések, 25 000 literes vagy 2 év hatalmas teljesítménnyel, gazdaságos hosszútávú üzemeltetéssel energetizált víz a csapból!

 

Víztisztítás gazdaságosan és egyszerűen, finom vizet készítő víztisztító megrendelés, ügyfélszolgálat.

 

 

W25 mágneses welnnet víztisztító gazdaságos csapvíztisztító készülékW-25 Magnetic mágneses víztisztító berendezéssel enyhén lúgos egészséges vizet nyersz a csapból. Nem csak kémiai hanem plusz fizikai vízkezeléssel, HATALMAS 25 000 LITERES VÍZTISZTÍTÁSI KAPACITÁSSAL négyszer nagyobb teljesítményre képes mint az átlag víztisztítók. A Magnetic víztisztító berendezéssel otthon egyszerűen, természetes víz minőséget nyersz a csapvízből családbarát áron hosszú idejű gazdaságos járulékos költségektől mentes üzemeltetéssel.

 

 


Mit szólnál, ha mostantól a drága ásványvizek, vagy rossz ízű csapvíz helyett finom élvezettel iható, dinamizált és energetizált szinte valódi élő természetes vizet nyernél a csapból W25 Magnetic mágneses víztisztítóddal?

 

 

W25 Magnetic mágneses víztisztító berendezés

 

A mágneses víztisztító első tisztító fokozata egy egyszerű mechanikai szűrőből áll, ami a vízben lévő lebegő szennyeződést távolítja el.

A W-25 magnetic vízszűrő második fázisban ezüsttel impregnált aktív szenet tartalmaz, ami maradéktalanul kiszűri a klórvegyületeket, a vegyszer, gyógyszermaradványokat

 

Amit a csapvízből feltétlenül el kell távolítani és mi az amit a vízben kell hagyni ahhoz, hogy tökéletesen egészséges, jó ízű nagyon finom vizet kapjuk, amelyre W-25 víztisztítóink kivétel nélkül alkalmasak!

 

Információk az impregnált ezüstről bővebben...

A W25 Magnetic víztisztítóban egy 12 ezer Gauss-os magnetitet helyeztek el, ami mágnesező hatásával még jobban közelíti a forrásvíz, természetes vízminőséget...

 

A W-25 magnetic mágneses víztisztítóval élő vízhez juthatsz a csapból, egyszerűen, gazdaságosan, hosszútávon!

Az már csak ráadás, hogy a W25 mágneses tisztított víz élettani hatásai a tapasztalatok szerint nagyon jók, Ismerd meg ezeket hatásokat...

 

Munkában a W25 magnetic víztisztító berendezés!

Munkában a W25 magnetic víztisztító! Kis helyigény szerelőmentes csatlakoztatás, ásványvíz problémáktól mentes megoldás 2 évre járulékos költségektől mentesen

 

 

 

W25 magnetic víztisztító töltetcsere

A W25 Magnetic víztisztító szerelvények, melyek külön is beszerezhetőek.

 

Oszd meg bátran, ismerőseidet érdekelheti, rendkívül hálásak lesznek NEKED érte:

Add a Startlaphoz 

Tudtad?

 

Az általános rossz közérzet, a fáradékonyság, az idegesség, a fizikai és szellemi teljesítőképesség-csökkenés és sok más tünet vízhiányra vezethető vissza.

Az említett tüneteknél elsőként nem feltétlenül a gyógyszerekhez kell nyúlni, vagy a teljesítményfokozóként hirdetett szereket kell megvásárolni, hanem következetesen életmódot kell változtatni. A vízfogyasztásnak köszönhető kedvező hatások szinte azonnal tapasztalhatók. Számos esetben az emberek nem is gondolnak arra, hogy a problémáik egy pohár tiszta víz elfogyasztásával orvosolhatók, és a jó közérzetük kulcsa a rendszeres vízivás.

 

Jó, ha tudod, melyek a kiszáradás tünetei:

Ha szomjas vagy, akkor az azt jelenti, hogy a sejtjeid már kiszáradtak. A száraz száj a kiszáradás legutolsó jele. Azért történik, mert a szomjúságérzet addig nem fejlődik ki, amíg a testnedvek károsodása jóval a normális működéshez szükséges szint alá nem esik.

 

AMIÉRT ÉRDEMES KOMOLYAN VENNI A VÍZFOGYASZTÁST:

Már 2% folyadékvesztés megzavarhatja a rövidtávú emlékezetet, nehézségeket okozhat az alapműveletek elvégzésénél, és összpontosítási zavarokat egy képernyő, vagy egy kinyomtatott oldal felfogásánál.

 

Jó tudni, hogy fogyni is csak vízivással lehet!

Biokémiai és élettani oka is van annak, hogy a fogyókúrák alatt több vizet kell inni, mint egyébként. Annak ismeretében, hogy az elfogyasztott szilárd táplálékok biokémiai reakciókkal történő elégetése során víz is keletkezik, nyilvánvaló, hogy amennyiben nem jut be (elegendő) szénhidrát, zsír, illetve fehérje a szervezetbe, akkor (elegendő) oxidációs víz sem keletkezik, és vízhiány alakulhat ki. Az oxidációs víz csökkent mennyisége a vízháztartási mérleg egyensúlyának a felborulását okozhatja, ha egyéb módon – vízivással - nem jut be a szervezetbe az oxidációs folyamatok révén „kieső” víz.

Nem véletlen, hogy fogyókúrák alkalmával vagy bizonyos betegségek (pl. csökkent étvággyal, hányással járó betegségek) esetén, amikor nem tud megfelelően táplálkozni a beteg, akkor naponta mintegy 1 literrel több vizet kell meginni; azaz az evés helyett is inni kell!

 

- Ihat-e/ igyon-e vizet a csecsemő?

A csecsemők egészséges növekedését és fejlődését szem előtt tartó Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásainak megfelelően az első hat hónapban a csecsemő kizárólagos anyatejes táplálása javasolt. Ezt követően adekvát tápértékű és biztonságos, a csecsemő korának megfelelő hozzátáplálás mellett két éves korig ajánlott a szoptatás folytatása. Állandó kérdés, hogy az anyatej mellé kell-e egyéb folyadékot adni a csecsemőknek. Az anyatej egyben étele és itala a kizárólagosan anyatejjel táplált csecsemőknek. Az anyatej víztartalma megfelelő, így kizárólagos anyatejes táplálás esetén a csecsemő nem szomjazik, kizárólagos szoptatás mellett egyéb folyadék (tea, víz) itatására nincs szükség.

 

A kiszáradásnak vannak egyéb feltűnő jelei is.

A bőr. Ha a bőr szép, laza és sima, akkor elegendő vízmennyiség van a testben. Ha ráncos és gyűrt, akkor az a kiszáradás jele. A szarkalábak a kiszáradás tünetei és sima vízzel, megfelelő tápanyag-utánpótlással megszüntethető.

 

Ha csöpögő vízcsapot látunk, zárjuk el!

Talán nem is gondolnánk, de még egy lassan csöpögő csap is 40-120 liter vizet pazarolhat el naponta. Ha elzárás után is tovább csöpög, előfordulhat, hogy a tömítésnél keresendő a probléma. Ezt könnyen orvosolhatjuk, hiszen csak egy új tömítőgyűrűre van szükségünk, melyhez minden vas-és műszaki boltban hozzájuthatunk.

 

Miért nem isznak elegendő vizet az idősek?

Amellett, hogy ideális esetben a felnőttek tudatosan ügyelnek arra, hogy mennyi vizet isznak, nem szabad megfeledkezniük arról sem, hogy - a gyermekek mellett - az idős emberek vízfogyasztását is szem előtt tartsák. Az idősekre jellemző, a vízivást negatívan befolyásoló jelenség az, hogy a kor előrehaladtával a szomjúság egyre kevésbé intenzíven jelentkezik náluk. Más szóval: minél idősebb valaki, annál rosszabbul működik a szomjúságközpontja. Ha a szomjúság mint késztetés nem működik, akkor az idősek hajlamosak megfeledkezni arról, hogy rendszeresen, elegendő mennyiségű vizet igyanak. Vigyázzunk az idősebbekre! És Te elegendő tisztított csapvizet iszol?

 

A csapvízben kisebb-nagyobb mennyiségben megtalálható legfontosabb makroelemek sói/ionjai élettani hatásait nézve rendkívül fontosak.

A vízben megtalálható a Nátrium (Na) és kálium (K) ionok. A nátrium és a kálium vízben jól oldódó sók ionjaiként fordul elő az emberi szervezetben, és minden szervben, szövetben megtalálhatók. Míg a káliumionra a sejteken belüli magasabb koncentráció, addig a nátriumionokra a sejteken kívüli térben tapasztalt nagyobb koncentráció jellemző. Mindkettő ion fontos szerepet tölt be a szervezet puffer-rendszereinek a működésében, a szervezet élettani szempontból fontos egyensúlyi pH-értékének a biztosításában. A nátrium és a kálium az idegi, érzékelési folyamatokban is részt vesz, nélkülük az érzékszervek működése is elképzelhetetlen lenne.

 

A víz védi a nyálkahártyákat a kiszáradástól:

a nyálkahártyák pl. orrnyálkahártya csak „nedves” állapotban képesek funkcióik betöltésére. Sokak számára ismert a légúti nyálkahártyák kiszáradása által okozott kínzó, száraz köhögés is; amin sok esetben egyszerűen, a belélegzett levegő párásításával, a nyálkahártyák nedvesítésével lehet segíteni.

 

A Fanta cukros (Fanta narancs 500 ml 18,2 db kockacukor egyenértékű cukrot tartalmaz),

ezen senki sem fog megdöbbenni, ahogy egy energiaital cukortartalma is minden, csak nem szokatlan, ettől függetlenül nem árt, ha a nagy lötyögős és cellulitiszes fenekek és hasak okát nem a zsírban keressük, hanem akár az ízesített ásványvízben és a gyümölcslében. Másfél liter üdítőben feloldott cukrot több kilométer futással sem lehet meg nem történtté tenni.

 

A szervezetünkben lévő víz segít az egészséges sav-bázis egyensúly megtartásában:

a szervezet minden szervében, szövetében sajátságos pH uralkodik. Ennek a fenntartásában, szabályozásában, a vízben oldott különféle sók (pl. karbonát, hidrogénkarbonát) vesznek részt. A megfelelő só-párok által kialakított vizes oldatok, az ún. pufferrendszerek létfontosságúak pl. a vér kémhatásának szűk tartományos belüli szabályozásában.

 

Már-már közhelynek hangzik, annyit mondjuk-mondják, hogy a "Víz nagy kincs!". Pedig ez az igazság!

A bőségesnek vélt, de valójában véges ivóvízkészleteinket úgy pazaroljuk, mintha kifogyhatatlan forrás, vagy "feneketlen kutakból" nyernénk azt. Gondolkodás nélkül ivóvízzel, mossuk az autókat, öblítjük WC-inket, töltjük a magasabb igényeket kielégítő medencéket, vagy éppen akár az ipar monumentális mennyiségű vizet használ el különböző számottevő termék előállítására, amit vezetékes ivóvíz helyett mással is el tudna végezni, vagy nagymértékben, számottevően csökkenteni tudná értékes vízkészletünk pazarló használatát stb.. Anupam Mishra a józan ész és bölcsesség szavaival tárja elénk azokat az évszázados, elképesztő műtárgyakat, amiket az indiai Arany-sivatag lakói építettek az esővíz begyűjtésére. Ezeket az építményeket még a mai napig is használják - gyakran még a modern, vízi mega-projekteket is megszégyenítő eredménnyel.