W25 víztisztító készülékek csatlakoztatása I Víztisztítóinkról vélemények IIW-25 ÁNTSZ engedély, szakvélemények

WT-70 Zuhanyszűrő I WT-50 Zuhanyszűrő I W150 víztisztító I W300 víztisztító I W900 víztisztító

 

W25 asztali víztisztító berendezés, hatalmas 25 000 liter vagy két éves hosszútávú teljesítménnyel, gazdaságos ásványvizes problémáktól mentes üzemeltetéssel!

 

Víztisztítás gazdaságosan és egyszerűen, finom vizet készítő víztisztító megrendelés, ügyfélszolgálat.

 

 

W25 víztisztító berendezésA W-25 víztisztító berendezés 2004 óta a családok, háztartások kedvelt konyhai víztisztítója, népszerűsége a nyert víz minőségében, a 2 évig tartó járulékos költségektől mentes használhatóságában és a literenkénti rendkívül alacsony víztisztítási költségében rejlik, mindössze 80 fillér ilyen hosszú időn keresztül.

 

 

W25 víztisztító berendezés

 

A W-25 víztisztító készülék 2 lépcsős víztisztítási technológiával kicsomagolja csapból nyerhető ivóvizünket, az íz és szagrontó anyagoktól, a klórtól és annak káros vegyületeitől a halogénezett metánszármazékoktól, a vegyszer - és gyógyszermaradványoktól, mosószerek, biokémiai vegyületektől, a káros szerves anyagoktól, mindeközben változatlan formában a vízben hagyja, szervezeted nélkülözhetetlen működéséhez fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket!

 

A megfelelő minőségű vízben szükséges és eltávolíttandó anyagok, komponensek

 

Ezért nyerhetsz nagyon finom, bárki számára élvezettel fogyasztható ivóvizet egyszerűen a vízcsapból!

Először egy mikroszűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól szabadítja meg a csapvizet.

Majd a következő fázisban, minőségi ezüsttel impregnált aktív szén segítségével (melynek 1 gr-ja egy focipálya felületet képvisel) megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, az íz és szagrontó anyagokat.

 

 

Már nem kell egyen kinézetű víztisztítót rendelned, válassz szabadon konyhádhoz vagy egyéniségedhez leginkább illő W25 víztisztítót! 11 féle motívum közül válogathatsz! Vagy válaszd a hagyományos mintát.

 

VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 1. - BIRDY MOTÍVUM                 VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 2. - PÖTTYÖS MOTÍVUM

W-25 VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 1. - BIRDY MOTÍVUM     W-25 VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 2. - PÖTTYÖS MOTÍVUM

VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 3. - LEVELES MOTÍVUM                 VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 4. - MAGYAROS MOTÍVUM

W-25 VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 3. - LEVELES MOTÍVUM     W-25 VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 4. - MAGYAROS MOTÍVUM

VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 5. - PINK BUBBLE MOTÍVUM                   VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 6. - CSÍKOS MOTÍVUM

W-25 VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 5. - PINK BUBBLE MOTÍVUM     W-25 VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 6. - CSÍKOS MOTÍVUM

VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 7. - CLASSIC MOTÍVUM                       VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 8. - TRENDY MOTÍVUM

W-25 VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 7. - CLASSIC MOTÍVUM     W-25 VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 8. - TRENDY MOTÍVUM

VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 9. - FIRKÁS MOTÍVUM                    VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 10. - ROMANTIC MOTÍVUM

W-25 VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 9. - FIRKÁS MOTÍVUM     W-25 VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 10. - ROMANTIC MOTÍVUM

VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 11. - KALOCSAI MOTÍVUM              W-25 VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS KÉPGALÉRIA ITT

W-25 VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 11. - KALOCSAI MOTÍVUM     Sikerült konyhádhoz illő w25 víztisztítót választanod?

 

A W-25 víztisztítóban is a baktériumok szaporodását az ezüst gátolja, olvasd el a tényekkel alátámasztott érveket az ezüst hatékonyságáról...

 

 

W25 víztisztító töltetcsere

Víztisztító készülékhez külön is rendelhető szerelvények

W25 Stílus sorozat, víztisztítók trendi motívumokkal

 

Oszd meg bátran, ismerőseidet érdekelheti, rendkívül hálásak lesznek NEKED érte:

Add a Startlaphoz 

Tudtad?

 

Amikor a szövetek kiszáradnak, szerkezetük megváltozik.

A szilva formából aszalt szilva lesz, és az aszalt szilva nem úgy működik, mint a szilva. Így keletkeznek a tünetek. A tünetek jelzik, hogy nincs rendben minden, adjuk meg a testnek azt, ami neki kell, egészséges tiszta ivóvizet!

 

Több millió ember él a földön, aki nem tudja, hogy a magas vérnyomás nem más, mint a test „aszály-program”-ja,

mikor is a test visszaáramoltatja a hiányzó 66%-t a sejtekbe. Az orvosok arrogánsan vagy nem-törődve kezelik a magas vérnyomást és különféle gyógyszereket, vízhajtókat írnak fel.

 

A nappali fáradtság első számú okozója a vízhiány.

Folyamatban lévő tanulmányok kimutatják, hogy a hát- és ízületi fájdalmakban szenvedők 80%-nál naponta 8-10 pohár víz csökkenti a fájdalmakat. Már 2% folyadékvesztés megzavarhatja a rövidtávú emlékezetet, nehézségeket okozhat az alapműveletek elvégzésénél, és összpontosítási zavarokat egy képernyő, vagy egy kinyomtatott oldal felfogásánál.

 

Mit szeretnél inkább, egy pohár tiszta vizet, vagy egy pohár kólát?

A kóla aktív hatóanyaga a foszforsav, melynek pH értéke 2,8. Egy vasszöget négy nap alatt old fel. A foszforsav kioldja a csontokban lévő kalciumot és hozzájárul a csontritkulás kialakulásához A kóla szirupot koncentrált formában szállító tartálykocsikat különösen korrodáló, veszélyes anyagokat jelző táblával kell ellátni. A kólát már 20 éve használják a teherautók motorterének tisztítására!

 

Mit kellene innunk? Mit nem szabad inni? Tiszta, természetes vizet ajánljuk.

- Kerüld a szénsavas vagy cukros italokat. A magas cukortartalma és mesterséges alkotórészei veszélyesek az egészségedre. A szóda kiszárít.
- Tea, kávé, üdítő vizet tartalmaz ugyan, de vízhajtó tartalma kiöblíti a testedből a vizet. Ne számítsd rájuk, ha a folyadékpótlást számolod!
- Teljesen rendben van, ha alkalmanként iszol, de ha rendszeressé teszed és nem iszol hozzá elég tiszta vizet, akkor hosszú távon komolyan kockáztatod egészséged.
- A tiszta víz a legjobb választás. Ha az egészséges életmód mellett kötelezed el magad, tedd szokássá és elsődleges fontosságúvá a rendszeres vízivást.

 

Kilégzéssel – észrevétlenül – átlagosan 250-350 ml víz távozik naponta a szervezetből,- akkor is, ha nem történik munkavégzés vagy sporttevékenység.

Ez a mennyiség napi viszonylatban 500-600 ml-re nő, ha fizikailag aktív szervezetről van szó, nulla méteres tengerszint feletti magasságban. Amennyiben a munkavégzés nagy magasságokban történik, akkor további kilégzéssel elveszített vízmennyiségekkel kell kalkulálni. 4300 méter tengerszint feletti magasságban – főleg ha a levegő száraz, akkor plusz 200 ml/nap vízveszteség is bekövetkezhet,- pusztán a magasság és a kisebb légnyomás miatt. Ezt a vizet természetesen pótolni kell, ezért is érdemes vizet inni.

 

Jó tudni, hogy a víz szerepet játszik a testhőmérséklet szabályozásában:

a hővezetés és a hősugárzás mellett az izzadás, azaz a szinte kizárólag vízből álló izzadság testfelszínről való elpárologtatása játszik szerepet a szervezet működéséhez szükséges optimális hőmérséklet biztosításában. A víz testfelszínről való elpárolgása jelentős hőelvonással jár, ami lehűti a bőrt.

 

A víz elősegíti az ízületek mozgását:

a jelentős mennyiségben vizet is tartalmazó ízületi folyadék, idegen szóval a szinoviális folyadék az olajozott mozgás kulcsa. A porcfelszínek között található ízületi folyadék egyfajta kenőanyagként funkcionál; elősegíti azt, hogy a porcfelszínek fájdalommentesen elgördülhessenek egymáson, ahelyett, hogy fájdalommal járó súrlódással történne az ízületek mozgása.

 

A víz méregtelenítő funkciót lát el:

a szervezet által kiválasztott anyagok pl. a gyógyszerek bomlástermékei jelentős részben vízben oldott - pl. vizelettel, széklettel - formában távoznak a szervezetből. A szervezet fő méregtelenítő szerveként ismert máj egyik feladata az, hogy a szervezetbe jutott idegen anyagokat (pl. vegyszerek, gyógyszerek molekuláit) vízoldékony formájúvá alakítsa át. Ez a kulcsa ugyanis annak, hogy a testidegenként felismert anyagok a szervezetből minél hamarabb – a széklettel vagy a vizelettel - eltávolíthatók legyenek. A metabolizmusnak nevezett folyamat során a molekulák olyan kémiai átalakításokon pl. oxidáció, bizonyos molekularészekhez kisebb egységek hozzákapcsolása stb. esnek át, aminek köszönhetően a vízoldékonyságuk nő.

 

Száműzték a palackos vizet!

Egy amerikai városban eztán büntetik, aki műanyag palackos vizet árul. Noha környezetvédelmi céllal hirdették meg a tilalmat, az üdítőkre nem vonatkozik. A massachusettsi Concordban az év elején lépett életbe az új törvény. A tilalom célja, hogy a csapvíz fogyasztására ösztönözze a városlakókat, egyúttal gátat szabjon a világszerte súlyos problémát jelentő műanyag-szennyezésnek. Jean Hill, a vizes palackok feketelistázásának 84 esztendős ötletgazdája szerint a műanyag flakonok valósággal ellepik a szeméttelepeket, miközben a fogyasztóknak olyan vizet adnak el, amelyet jóval kisebb költségen saját konyhai csapjukból is megkaphatnak. „A műanyag vizes palackokat gyártó cégek lecsapolják víztározóinkat, majd eladják nekünk a tartalmát" – nyilatkozta korábban a The New York Times című lapnak az önkéntesként tevékenykedő Hill, aki állítása szerint addig fog küzdeni, amíg nem sikerül megoldani a problémát. Forrás: fn.hu

 

A Víz útja, körforgása. Hasznos ismeretterjesztő kisfilm: