Zuhanyszűrők I WT70 Zuhanyszűrő I WT-50 Zuhanyszűrő I W150 víztisztító I W300 víztisztító I W900 víztisztító


Zuhanyvíz szűrés, fürdővíz víztisztítás gazdaságosan és egyszerűen, finom vizet készítő víztisztító megrendelés, ügyfélszolgálat.

 

Viszket, kiszárad zuhanyzás, fürdés után a bőröd? Rengeteg pénzért testápolókat, "hiper-szuper" méregdrága krémeket, testápolókat, samponokat vásárolsz de ezek sem használnak?

 

Nem tudod mit tegyél, dilemmák között élsz, nem tudod melyik "csodakencét" válaszd?

 

Pedig a megoldás pofonegyszerű és jóval kevesebbe kerül mint amennyit fél év alatt elköltesz mindenféle csomagolt "praktikákra"?

 

Ha a bőröd tisztálkodáskor tisztított vízzel kényezteted, kivonod a vízből a bőr irritációt okozó klórt és annak származékait a közel 60 féle daganatkeltő anyagot, nehézfémeket stb. akkor végre megszabadulhatsz ezektők a kínos problémáktól.

 

 

A MEGOLDÁS TEHÁT:

 

A bőr legmegfelelőbb hidratálásának, legegészségesebb kényeztetésének legegyszerűbb és legősibb módja egyszerűen annyi, hogy legyen tiszta a fürdővized, aztán soha nem kell vakarózva, száraz bőrrel korpás hajjal a testápolókra, bőrápoló krémekre, samponokra mondani, hogy hatástalanok.

 

Wellnet WT50 zuhanyszűrő készülék zuhanyszűrő zuhanykabinba csaptelepre felszerelve

 

Viszont a bőrápolásnak is van egy logikus módja, ha már az alap rendben van a tisztított zuhany - fürdővízzel, akkor teljesen természetes naturkozmetikumokat használj. Felejtsd el a kőolajszármazékokat tartalmazó termékeket egy életre.

 


Ahhoz, hogy mindezt megértsd olvasd el feltétlenül, innen kezdve ezt az oldalt az aljáig, hacsak nem szeretnél továbbra is viszketéstől, bőrszárazságtól, vagy éppen korpás hajtól szenvedni.

 

Az emberi szervezetre mind az ivóvízként elfogyasztott, mind a bőrünkre tisztálkodás közben kerülő víz minősége hatással van. A különféle anyagok ugyanis nemcsak a táplálékkal vagy a levegővel, de a bőrön keresztül is felszívódhatnak. Közismert, hogy hazánkban a vezetékes víz fertőtlenítése céljából egyre több klórt használnak fel. Például Budapesten mintegy ezerszer annyi klórt használnak a víz fertőtlenítésére napjainkban, mint a század elején és a helyzet országszerte hasonló.

 

Néhány évvel ezelőtt még úgy gondolták, hogy valós veszélynek csak a túlzottan klórozott víz ivása során vagyunk kitéve (így ha ivás előtt hagyjuk a fölös klórgázt a vízből eltávozni, magyarán megvárjuk, míg a fehéres klórszagú folyadék „víztisztaságúvá” válik, akkor nem fenyeget semmilyen veszély). A szakemberek azonban mára már tudják, hogy az ivó- és uszodavízben maradó klórszármazékok igen veszélyes mérgek.

 


A klór nemcsak a víz ivásakor jelent veszélyt. Ma már tudjuk, hogy az igazán veszélyes hatást fürdéskor és főképp a tusoláskor (mivel ilyenkor sokkal nagyobb felületen tud a légtérbe kerülni), a bőrön keresztül felszívódó, illetve belélegzett klór és közvetlen származékai okozzák.

 

A Pittsburgh-i Egyetem kutatói szerint zuhanyzás közben százszor inkább mérgeződünk, mint a klórozott víz ivása után. Ráadásul a klór és vegyületei nemcsak tusolás közben közvetlenül, de a lakás többi szobájában szétterjedve közvetetten is veszélyeztetik az ott élők egészségét.

 

   Wellnet zuhanyszűrő készülék felszerelt állapotban zuhanykabinokban

 

Ugyanezen okok miatt megfontolandó a klórozott uszodavizekben való fürdőzés is, vagy olyan zárt térben való munka, ahol a klórozott víz nagyobb mennyiségben, szabad felülettel található.

 

A fürdőszobában is veszélyek leselkednek tehát ránk, ha nem figyelünk oda tudatosan. Számtalan vegyszert használunk háztartásunkban, melyek nemcsak a környezetet, de minket is károsítanak. Fürdés-zuhanyzás közben pedig a klór és származékai várnak ránk.

 

   WT50 zuhany és fürdővíz tisztítása

 

Ezekre a problémákra kínálunk egy nagyszerű, hosszútávú és gazdaságos Magyar termék megoldást, melyet hazai vezetékes vizek tisztítására fejlesztettünk ki, a fürdéskor, tusoláskor akár mosakodáskor felhasznált víz tisztítására. Így szervezetünk, hajunk, bőrünk, immunrendszerünk egészségesebb maradhat a rajtuk keresztül felszívódó megtisztított azaz klórtalanított használati víznek köszönhetően:

 

 

WT-70 Zuhanyszűrő készülék, gazdaságos hosszútávú zuhanyvíz és fürdővíz tisztítása klórmentesítése

Bőr - és bababarát megoldás a WT-70 zuhanyszűrő készülék KDF töltettel 70 ezer liter víz tisztítására 29 900;- Ft

 

WT70 zuhanyszűrő készülék megrendelés 

 

 

 

 

WT50 zuhanyszűrő bőr és bababarát, gazdaságos zuhanyvíz és fürdővíztisztító készülék!

WT-50 zuhanyszűrő! KDF és aktív szén töltettel 50 ezer l. víz tisztítására 21 990;- Ft, vagy 2014. 04. 30.-ig bármilyen termék 15 000;- Ft értékű összmegrendelése felett CSAK 9 900;- Ft.

2014. 04. 30-ig akár akciós W25 mini víztisztító berendezés megrendelése esetén már 5 990;- Ft-ért is megrendelheted!

 

WT-50 zuhanyszűrő megrendelés

 

 

 

Oszd meg bátran, ismerőseidet érdekelheti, rendkívül hálásak lesznek NEKED érte:

Add a Startlaphoz