Zuhanyszűrés I WT-70 zuhanyszűrő I W150 víztisztító I W300 víztisztító I W900 víztisztító


Zuhanyvíz szűrés, fürdővíz víztisztítás gazdaságosan és egyszerűen, finom vizet készítő víztisztító megrendelés, ügyfélszolgálat.

 

Zuhanyszűrő készülékünk 50 000 liter zuhany, fürdővíz gazdaságos és alapos megtisztítására alkalmas, új zuhanyszűrő fejlesztés amely a KDF technológia mellett aktívszenes töltet is tartalmaz!

 

Minden tulajdonságában megegyezik a WT-70 zuhanyszűrő készülékével pusztán víztisztítási kapacitásában tér el tőle, valamint a WT-50 zuhanyszűrő a KDF töltet mellett aktív szén töltetet is tartalmaz. Ezért különösebben nem szükséges bemutatni, de ha többet szeretnél megtudni az egészséges zuhanyozásról, olvasd el ide kattintva a zuhanyszűrés, zuhany és fürdővíz tisztításának szükségességéről szóló írásunkat!

Az aktív szén töltetnek köszönhetően az aktívszenes víztisztítás minden tulajdonságát hordozza.

 

WT-50 zuhanyszűrő zuhanykabinban felszerelve   Zuhanyszűrő készülék 50 000 liter víz tisztítására, klórmentesítésre, bőrproblémák, viszketés, bőr kiszáradás ellen egyszerűen.

 

A KDF-fel és aktív szénnel töltött WT-50 zuhanyszűrő eltávolítja a fürdővízből zuhanyozáskor a klórt, megakadályozza a bőr kiszáradását, öregedését, hámlását, viszketését, csökkenti az allergia veszélyét, egészséges, rugalmas bőrt, selymesen csillogó hajat eredményez. A vízbe kerülő negatív ionok pedig élénkítő, frissítő hatásúak.

 

WT-50 zuhanyszűrő csaptelephez való csatlakoztatása panel lakásokba   WT-50 zuhanyszűrő készülék 50 000 liter zuhanyvíz és fürdővíz klórtalanítására, kis helyigénnyel, hosszú távra

 

 

 

Zuhanyszűrő csecsemők felnőttek zuhany és fürdővíz tisztítására klórmentesítésére.

 

WT-50 zuhanyszűrő aktív szén és KDF töltettel 21 990;- Ft, vagy 2014. 04. 30.-ig bármilyen termék 15 000;- Ft értékű összmegrendelése felett CSAK 9 900;- Ft.

2014. 04. 30-ig akár akciós W25 mini víztisztító berendezés megrendelése esetén már 5 990;- Ft-ért is megrendelheted!

 

WT-50 zuhanyszűrő megrendelés

 

 

 

 

WT 50 zuhanyszűrő technikai adatok:

 

kapacitás 50.000 liter
Szűrési sebessége 10 liter/perc (5 bar üzemi nyomáson)
Magassága 16 cm
Súlya 0,9kg
Minimális víznyomás 2 bar
Maximális víznyomás 6 bar
Maximális vízhőmérséklet /C/ 100
Maximális üzemeltetési hőmérséklet /C/ 100
Minimális üzemeltetési hőmérséklet /C/ 1
Mechanikus szűrési méret /µm/ 20
Élettartam 2 év
Garancia 12 hónap

 

Megrendeléssel kapcsolatos fontos információk - Olvass el!                                                       Nyit/Zár

 

Megrendelés:

Adataidat bizalmasan és biztonságosan kezeljük, nem kerülnek az interneten semmilyen nyílvános megosztásra/eladásra, az általad megadott adatokat a Google Docs (Drive) rendszerében tároljuk a megrendelésigényed lezárásáig.

Adataidat a gyártó részére továbbítjuk a megrendelésed teljesítéséhez, számlázáshoz valamint a Sprinter futárszolgálat részére, azt azok adatvédelmi szabályzataik alapján kezelik.

Igénylésedet követően 24 órán belül Emailban visszaigazoljuk megrendelésed és közöljük a szállítás várható idejét.

Jelen űrlap kitöltése nem minősül Interneten távollévök között megkötött szerződésnek, pusztán megrendelésigényedet jelzed számunkra, mely adatok alapján visszaigazoljuk és véglegesítjük E-mailes a megrendelésed!

Amennyiben adataidat nem kívánod itt az ürlapon megadni, akkor megrendelésigényedet a viztisztito(kukac)magnavital(pont)hu email címre is eljuttathatod az űrlapon található adatok megadásával, vagy hívj minket a 70/222 5677-es mobilon az év minden napján 9:00-20:00 óra között, kézséggel állunk rendelkezésedre!

 

WT-70 / WT-50 Zuhanyszűrő csere

A WT50 zuhanyszűrőink is a Magyar vezetékes vizekhez lettek fejlesztve, Magyar fejlesztés, Magyar gyártó főforgalmazóval.

WT-50 zuhanyszűrőink nem kis kapacitású szűrőbetétekkel lettek fejlesztve, ezért 50 m3 ( 50 000 liter) vezetékes víz tisztítására alkalmasak, így amikor a zuhanyszűrő kimerült cserélni kell azaz újra megvásárolni egy újat (nincs szűrőbetét vagy töltetcsere), a hosszútávú üzemeltetése során nincs semmiféle járulékos költség kis teljesítményű szűrőbetétek cserélgetése miatt.

 

Szállítási, garanciális tudnivalók:

Garancia: 1 év

Próbáld ki 30 napon keresztül és ha nem vált volna be, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát. Annyira biztosak vagyunk a dolgunkba, és többezer megelégedett ügyfél visszajelzése alapján, hogy a Termék gyártója és főforgalmazója 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosít a termékre. A pénzvisszafizetés az átvétel napjától számított 30 napig érvényes, ezen időn belül jelezd részünkre, add meg a bankszámlaszámod, ha nem vált be neked, majd küldd vissza, és ahogy visszaérkezett a termék, a lehető leghamarabb visszautalja a főforgalmazó a számládra a pént, maximum 30 napon belül!

Szállítás: Futárszolgálattal, utánvétellel, br. 30 000 Forint feletti megrendelés esetében ingyenes szállítással! A 30 000;- Forint alatti megrendelések esetén 1 000;- Forint a szállítási és csomagolási díj. (Csak Magyarország területére) Más országokba való szállítási módokról vedd fel velünk a kapcsolatot!

A 6 kg-ot meghaladó csomagok esetében a szállítási díj 2 000;- Ft

Szállítási határidő: 2-14 munkanap

Gyártó/forgalmazó, garanciavállaló:
Telephely: Wellnet Kft. 2890 Tata Rozgonyi utca 20.
Székhely: Wellnet Kft. 2890 Tata külterület 0149/5

 

Ajánlat közvetítője: Kett Gábor Wellnet Független Termékajánló Partner
Cím: 7400 Kaposvár Szigetvári u. 16.
Mobil: Az év minden napján 9:00 - 20:00 óráig +36 70 222 5677

 

Ügyfélszolgálat:

Keress minket az év minden napján 9:00-20:00 óráig hívható +36 70/222-5677-es mobilszámon!
Várjuk kötelezettségektől mentes hívásod, megrendelésed!
Vagy írj az viztisztito(kukac)magnavital(pont)hu E-mail címre!

Az oldalon található összes e-mail címre vonatkozóan megtiltjuk azok engedélyezetlen felhasználását címlistákban való szerepeltetést, címlistába gyűjtést, kéretlen levelekhez való felhasználást, kereskedelmi címlistában való eladását, amennyiben ezt tapasztaljuk azonnal az illetékes szervhez fordulunk!

 

 

Zuhanyszűrő készülék megrendelés:

 

 

Oszd meg bátran, ismerőseidet érdekelheti, rendkívül hálásak lesznek NEKED érte:

Add a Startlaphoz