Zuhanyszűrő készülékek I WT-50 zuhanyszűrő I W150 víztisztító I W300 víztisztító I W900 víztisztító


Zuhanyvíz szűrés, fürdővíz víztisztítás gazdaságosan és egyszerűen, finom vizet készítő víztisztító megrendelés, ügyfélszolgálat.

 

Zuhanyszűrő készülékünk 70 000 liter zuhany, fürdővíz alapos megtisztítására alkalmas

 

Mindennapi tapasztalat, hogy a klóros fürdő, vagy zuhanyvíz kiszárítja, irritálja a bőrt, bőrhámlást, viszketést, allergiát okoz és súlyosan károsítja a hajat, mivel a klór reakcióba lép a bőr proteinjével, tönkreteszi természetes egyensúlyi állapotát.

 

Fejünk ékessége, a hajunk is károsodik a fertőtlenítőszerek, klór hatására. Kényeztetjük drága samponokkal, balzsamokkal, hajszeszekkel, pakolásokkal, és mindezt leöblítjük klóros vízzel, mely azonnal kémiai reakcióba lép a fejbőr és a haj fehérjéivel és károsítja azt.

 

zuhanyvíz tisztítása zuhanyszűrő készülékkelA fürdő és zuhanyvizek tisztítása nélkül, hiába a sok "kidobott" pénz a testápolókra, samponokra, különféle kozmetikumokra, drágábbnál-drágább hajfestékekre és samponokra! Fürdés, zuhanyozás után állandóan viszket a bőrünk, a bőrproblémák és a különféle bőrbetegségek is nehezebben gyógyulnak!

 

A fürdőszobában is veszélyek leselkednek tehát ránk, ha nem figyelünk oda tudatosan. Számtalan vegyszert használunk háztartásunkban, melyek nemcsak a környezetet, de minket is károsítanak. Fürdés-zuhanyzás közben pedig a klór és származékai várnak ránk.

 

 


A fertőtlenítő klórozás következtében közel 60 féle daganatkeltő anyag kerül a vízbe és a vízpárába.

 

Többek között a vízpárával is belélegezhető kloroform és radon, melyek vese- és májbetegségeket, tüdőrákot okozhatnak és a központi idegrendszer károsodását is eredményezhetik.

Bőrünk bámulatos képződmény, a legnagyobb szervünk, kb. 1,5 négyzetméter. Nagy felületének köszönhetően sokrétű feladata van. Univerzális védőszerv, elválaszt minket a külső környezettől, állandó hőmérsékletet biztosít, véd a kórokozókkal szemben, a mechanikus, sugár-, hő- és hidegártalomtól.

 


A bőrápolás az immunrendszer ápolását is jelenti.

 

Az agresszív klór nemcsak ezt a nagyon jelentős szervet károsítja, hanem fel is szívódik rajta keresztül. Kutatások kimutatták, hogy egy 15 perces zuhanyozás során annyi káros anyag – köztük klór - jut át a bőrön keresztül, mintha 4 liter ugyanolyan „minőségű” csapvizet fogyasztanánk el.

 


Gyakorlatilag a belélegzett vízpárával együtt hatszázszor több méreg kerül a szervezetbe, mint az ivóvíz elfogyasztásával.

 

A vízpára ugyanis tartalmaz többek között kloroformot, radont, stb., ezek pedig mind rákkeltő anyagok.

- A kloroform vese - és májbetegségeket, a radon tüdőrákot okozhat, valamint a központi idegrendszert is károsítják.

 


Képzeljük el a kis csecsemőket, mit élhetnek át, amikor az anyaméh steril körülményeiből egyenest a klóros víz „ölelésébe” kerülnek.

 

 

Mindezen problémák kiküszöbölésére és a betegségek megelőzésére nyújthat lehetőséget a nagyteljesítményű 70 000 liter vezetékes fürdő és zuhanyvíz megtisztítására alkalmas WT-70 zuhanyszűrő.

 

WT-70 zuhanyszűrő készülék 70 000 liter zuhanyvíz és fürdővíz klórtalanítására, kis helyigénnyel, hosszú távra

 

A benne található KDF-szűrő nagy tisztaságú réz/cink ötvözet, hatásmechanizmusa az elektrokémiai oxidáció/redukció elvén működik, ahol a réz katódként, a cink anódként működik. A KDF részecskék felületén oxidáció illetve redukció megy végbe, s így például a cink és a klór reakciójából ártalmatlan cink-klorid keletkezik.

 

A KDF eltávolítja a fürdővízből:

 

  • A klórt és klórszármazékokat (THM-vegyületek),
  • A szerves anyagokat (peszticidek, herbicidek),
  • A fémeket (nehézfémek, vas, arzén),
  • A mikroszervezeteket (baktériumok, gombák, algák),
  • Részben a keménységet okozó kalcium és magnézium vegyületeket.

 

A KDF megfelel minden egészségügyi követelménynek, például a szűrővel kezelt víz réz és cink tartalma messze az egészségügyi határértékek alatt marad.

 

A KDF-fel töltött WT 70 zuhanyszűrő eltávolítja a fürdővízből a klórt (90–99%), megakadályozza a bőr kiszáradását, öregedését, hámlását, viszketését, csökkenti az allergia veszélyét, egészséges, rugalmas bőrt, selymesen csillogó hajat eredményez. A vízbe kerülő negatív ionok pedig élénkítő, frissítő hatásúak.

 

 

Zuhanyszűrő csecsemők felnőttek zuhany és fürdővíz tisztítására klórmentesítésére.

 

A WT 70 zuhanyszűrő ára CSAK 29 900;- Ft

 

 

WT70 zuhanyszűrő készülék megrendelés 

 

 

 

 

WT 70 zuhanyszűrő technikai adatok:

 

kapacitás 70 000 liter
Szűrési sebessége 10 liter/perc (5 bar üzemi nyomáson)
Magassága 16 cm
Súlya 0,9kg
Minimális víznyomás 2 bar
Maximális víznyomás 6 bar
Maximális vízhőmérséklet /C/ 100
Maximális üzemeltetési hőmérséklet /C/ 100
Minimális üzemeltetési hőmérséklet /C/ 1
Mechanikus szűrési méret /µm/ 20
Élettartam 2 év
Garancia 12 hónap

 

- A szerteágazó hatású víz kívülről zuhany vagy kádfürdő formájában is szépít, frissít vagy megnyugtat. Változtassuk fürdőszobánkat a pihenés, a felfrissülés és a regenerálódás szentélyévé.

- A kristálytiszta víz energiával tölti fel a testet, a szellemet és a lelket. Zuhanyzáskor a hideg víz felfrissít, a melegvíz ellazítja az izmokat, a váltóvizes zuhanyozás serkenti az élettani folyamatokat, megőrzi az erek rugalmasságát, erősíti az immunrendszert, kisimítja a bőrt.

- Egy megerőltető nap után segít ellazulni a meleg kádfürdő.

 

További előnyei lehetnek WT-70 zuhanyvízszűrőnknek: az álmatlanság leküzdésében, az izmok ellazításában, a megfázás tüneteinek enyhítésében. A kádfürdő jótékony hatását fokozhatjuk különféle fürdőadalékokkal gyógynövényekkel, illóolajokkal.

 

Szánjunk kellő időt a lazulásra, töltekezésre. Hangulatosabbá meghittebbé tehetjük a fürdőszobában tartózkodásunkat, ha a háttérben klasszikus vagy relaxációs zene szól, és számunkra kedves illóolajokat párologtatunk.

 

 

Megrendeléssel kapcsolatos fontos információk - Olvass el!                                                       Nyit/Zár

 

Adataidat bizalmasan és biztonságosan kezeljük, nem kerülnek az interneten semmilyen nyílvános megosztásra/eladásra, az általad megadott adatokat a Google Docs (Drive) rendszerében tároljuk a megrendelésigényed lezárásáig.

Adataidat a gyártó részére továbbítjuk a megrendelésed teljesítéséhez, számlázáshoz valamint a Sprinter futárszolgálat részére, azt azok adatvédelmi szabályzataik alapján kezelik.

Igénylésedet követően 24 órán belül Emailban visszaigazoljuk megrendelésed és közöljük a szállítás várható idejét.

Jelen űrlap kitöltése nem minősül Interneten távollévök között megkötött szerződésnek, pusztán megrendelésigényedet jelzed számunkra, mely adatok alapján visszaigazoljuk és véglegesítjük E-mailes a megrendelésed!

Amennyiben adataidat nem kívánod itt az ürlapon megadni, akkor megrendelésigényedet a viztisztito(kukac)magnavital(pont)hu email címre is eljuttathatod az űrlapon található adatok megadásával, vagy hívj minket a 70/222 5677-es mobilon az év minden napján 9:00-20:00 óra között, kézséggel állunk rendelkezésedre!

 

 

WT-70 / WT-50 Zuhanyszűrő csere

A WT70 zuhanyszűrőink is a Magyar vezetékes vizekhez lettek fejlesztve, Magyar fejlesztés, Magyar gyártó főforgalmazóval.

WT-70 zuhanyszűrőink nem kis kapacitású szűrőbetétekkel lettek fejlesztve, ezért 70 m3 ( 70 000 liter) vezetékes víz tisztítására alkalmasak, így amikor a zuhanyszűrő kimerült cserélni kell azaz újra megvásárolni egy újat (nincs szűrőbetét vagy töltetcsere), a hosszútávú üzemeltetése során nincs semmiféle járulékos költség kis teljesítményű szűrőbetétek cserélgetése miatt.

 

Szállítási, garanciális tudnivalók:

Garancia: 1 év

Próbáld ki 30 napon keresztül és ha nem vált volna be, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát. Annyira biztosak vagyunk a dolgunkba, és többezer megelégedett ügyfél visszajelzése alapján, hogy a Termék gyártója és főforgalmazója 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosít a termékre. A pénzvisszafizetés az átvétel napjától számított 30 napig érvényes, ezen időn belül jelezd részünkre, add meg a bankszámlaszámod, ha nem vált be neked, majd küldd vissza, és ahogy visszaérkezett a termék, a lehető leghamarabb visszautalja a főforgalmazó a számládra a pént, maximum 30 napon belül!

Szállítás: Futárszolgálattal, utánvétellel, br. 30 000 Forint feletti megrendelés esetében ingyenes szállítással! A 30 000;- Forint alatti megrendelések esetén 1 000;- Forint a szállítási és csomagolási díj. (Csak Magyarország területére) Más országokba való szállítási módokról vedd fel velünk a kapcsolatot!

A 6 kg-ot meghaladó csomagok esetében a szállítási díj 2 000;- Ft

Szállítási határidő: 2-14 munkanap

Gyártó/forgalmazó, garanciavállaló:
Telephely: Wellnet Kft. 2890 Tata Rozgonyi utca 20.
Székhely: Wellnet Kft. 2890 Tata külterület 0149/5

 

Ajánlat közvetítője: Kett Gábor Wellnet Független Termékajánló Partner
Cím: 7400 Kaposvár Szigetvári u. 16.
Mobil: Az év minden napján 9:00 - 20:00 óráig +36 70 222 5677

 

Ügyfélszolgálat:

Keress minket az év minden napján 9:00-20:00 óráig hívható +36 70/222-5677-es mobilszámon!
Várjuk kötelezettségektől mentes hívásod, megrendelésed!
Vagy írj az viztisztito(kukac)magnavital(pont)hu E-mail címre!

Az oldalon található összes e-mail címre vonatkozóan megtiltjuk azok engedélyezetlen felhasználását címlistákban való szerepeltetést, címlistába gyűjtést, kéretlen levelekhez való felhasználást, kereskedelmi címlistában való eladását, amennyiben ezt tapasztaljuk azonnal az illetékes szervhez fordulunk!

 

 

 

Oszd meg bátran, ismerőseidet érdekelheti, rendkívül hálásak lesznek NEKED érte:

Add a Startlaphoz